Kontakt

 

E-mail : moreradio@live.com

Tel : +355 69 82 65 600 / +355 68 51 80 505

Adresa: Rruga Luigj Gurakuqi, Lezhe, Albania.

1,271 total views, 1 views today

One Comment

  1. shum te bukur ket muziket urime per radion . por doja me dit a keni radio interneti apo toksore dhe a mund te lidh me winap me qit ne webin ton muziken tuaj ??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>